Η Margot Robbie αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Η Margot Robbie αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Έχοντας μείνει για αρκετό καιρό στο σπίτι, η Margot Robbie είναι έτοιμη να βάλει σε εφαρμογή ό,τι είχε στο μυαλό της τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην Βρετανική Vogue, μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία της να πάει ένα βήμα παρακάτω, πέρα από την υποκριτική, δοκιμάζοντας να βρεθεί πίσω από τις κάμερες είτε στον ρόλο του σκηνοθέτη, είτε του σεναριογράφου, χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός της έλλειψης ταινιών δράσης με γυναίκες πρωταγωνίστριες που παρατηρείται, λέγοντας:

“Από στατιστική πλευρά ή από την οπτική των μπίζνες, αυτές οι ταινίες είναι που πληρώνουν καλά. Έτσι, θέλω να υποστηρίζω γυναίκες που γράφουν μεγάλες blockbuster ταινίες δράσης”, δήλωσε η ηθοποιός, απορρίπτοντας τη λογική πως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες ταινίες.

Και από την άλλη δεν μπορεί όταν κάποιος πιστεύει ότι τη γνωρίζει τόσο καλά που την τοποθετεί σε ένα συγκεκριμένο είδος. “Τη στιγμή που κάποιος βγάζει άποψη για μένα με 2 μόνο λέξεις, θέλω να του δείξω πως είμαι ακριβώς το αντίθετο. Όταν σημειώνεις επιτυχία με έναν τύπο ρόλου, οι άνθρωποι θέλουν να σε βλέπουν να συνεχίσεις με αυτόν, το οποίο πιστεύω πως θα ήταν βαρετό”.

Ενώ η Margot δεν έκρυψε τα μελλοντικά της σχέδια σχετικά με την πορεία της καριέρα της, στα οποία βρίσκεται η σκηνοθεσία και η συγγραφή, χωρίς όμως να αιθεροβατεί, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες μπορεί και να μην καταφέρει να φέρει εις πέρας.

Όπως η Margot Robbie εξομολογήθηκε έχει μία ιστορία στο μυαλό της εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάτσει να την αποτυπώσει στο χαρτί για να καταλάβει αν αξίζει.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας, κατά την οποία είχε την ευκαιρία να πάρει μία ανάσα.

“Κάθισα στο σπίτι για πολύ περισσότερο από όσο μένω οπουδήποτε. Μετακινούμαι συνέχεια για όσο με θυμάμαι. Μπορεί να είναι τρομακτικό κάποιες φορές. Αλλά τώρα τελικά νιώθω πως είναι εντάξει το να παραμένεις στάσιμος.”, δήλωσε η Margot Robbie που το όνομά της έχει ακουστεί για τη μεταφορά της Barbie στη μεγάλη οθόνη αλλά και για τη σειρά ταινιών “Οι Πειρατές της Καραϊβικής“.