Η Margot Robbie αποκάλυψε ποια ηθοποιό ήθελε στον ρόλο της «Barbie»

Η Margot Robbie αποκάλυψε ποια ηθοποιό ήθελε στον ρόλο της «Barbie»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue», παραχώρησε η Margot Robbie με αφορμή την επερχόμενη ταινία «Barbie», όπου και πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ηθοποιό είχε σκεφτεί για τον ρόλο, δηλώνοντας πως εκείνη που είχε στο μυαλό της για τον ρόλο της διάσημης κούκλας ήταν η Gal Gadot.

Ωστόσο, η Gadot απέρριψε την πρόταση για την συγκεκριμένη ταινία.

«Η Gal Gadot είναι τόσο απίστευτα όμορφη, αλλά δεν τη μισείς καν επειδή είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι τόσο ειλικρινής, ενθουσιώδης κι ευγενική», είπε η Margot Robbi.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Robbi, η ηθοποιός δεν ήταν διαθέσιμη για τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς ήταν πιθανότατα απασχολημένη με άλλα project, όπως η επερχόμενη ταινία της Γκέργουικ, «Snow White». Έτσι στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρέθηκε η ίδια η Margot Robbi, της οποίας ιδέα ήταν η ταινία.

«Δεν είναι ότι ήθελα ποτέ να παίξω τη Barbie, ούτε ονειρευόμουν να γίνω η Barbie ή κάτι τέτοιο. Αυτό θα ακουστεί ανόητο, αλλά πραγματικά δεν το σκέφτηκα ποτέ, μέχρι να γίνει αυτό το έργο», εξηγεί η Margot.

Μάλιστα, η Margot Robbi ανέφερε πως σκοπός είναι η Barbie να μη φαίνεται σε καμία περίπτωση σέξι.

«Εντάξει, είναι μια κούκλα, μια πλαστική κούκλα. Δεν έχει όργανα. Άρα αν δεν έχει, δεν έχει ούτε αναπαραγωγικό σύστημα. Λογικά, δεν αισθάνεται καμία σεξουαλική επιθυμία. Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι σέξι κυριολεκτικά. Μπορεί να φορέσει μια κοντή φούστα, αλλά θα το κάνει γιατί της αρέσει κι είναι ροζ. Όχι, επειδή θέλει να δεις τα οπίσθιά της», είπε η Robbi.

Να πούμε πως η ταινία «Barbie» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.