Η μακροσκελής ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη μετά τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις

Η μακροσκελής ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη μετά τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις

Σε συνέντευξη του στο popaganda.gr και την Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, o Γιώργος Καπουτζίδης μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε κατά ενός ανθρώπου της ελληνικής τηλεόρασης, που όπως είπε, έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές τοπικών καναλιών.

Ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις του.

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ό,τι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει.

Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλού, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζίδη, ούτε στο Λιάγκα, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω.

Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην λεζάντα του post του.