Η μακροσκελής ανάρτηση του Χρήστου Νέζου για το περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης

Η μακροσκελής ανάρτηση του Χρήστου Νέζου για το περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Χρήστου Νέζου που ανέλαβε να παρουσιάσει το καρναβάλι της Ξάνθης για την ΕΡΤ 3.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έδωσε το μικρόφωνο σε δύο νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, με τη μία να βρίζει στον αέρα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Χρήστος Νέζος αιφνιδιάστηκε και προσπάθησε να την απομακρύνει, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται, βλέποντας το απόσπασμα, ότι χειροδίκησε.

Ενώ ο δημοσιογράφος με μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram, ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δε χειροδίκησε.

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του καρναβαλιού της Ξάνθης, επέλεξα να δώσω το μικρόφωνο σε μία νεαρή γυναίκα, η οποία προσπάθησε να εξυβρίσει με αισχρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκα στον αέρα, όταν μου άρπαξε το μικρόφωνο και αντανακλαστικά προσπάθησα να την απομακρύνω με άκομψο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα. Ζητώ ειλικρινά ένα μεγάλο συγγνώμη, αν αυτή η απρεπή μου κίνηση, δημιούργησε αυτό το ατυχές περιστατικό. Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας», έγραψε ο Χρήστος Νέζος.