Η Λάουρα Νάργες κάνει την δική της ανασκόπηση για το 2022 (Βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες κάνει την δική της ανασκόπηση για το 2022 (Βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έτσι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο λίγο πριν φύγει το 2022, η Λάουρα Νάργες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε την προσωπική της ανασκόπηση για το 2022, μια χρονιά που της άλλαξε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η Λάουρα πόσταρε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το αγγελούδι της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας Νάργες όταν έμαθαν πως θα γίνει μαμά.

«Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα του post του.