Κάτια Νικολαΐδου: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο»

Κάτια Νικολαΐδου: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο»

Τον δικό της απολογισμό για το 2022, έκανε και η Κάτια Νικολαΐδου μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πως έχασε ανθρώπους πολύ αγαπημένους της.

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του….

Και κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει και να ανθίζει και να ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», έγραψε η Κάτια Νικολαΐδου στην ανάρτηση της.