Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Την αποχώρησή της από την κωμική σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” του Alpha, ανακοίνωσε η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε πως ο ρόλο της “Καίτης-Κίτσο” ολοκληρώνεται φέτος και δεν θα τη δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων την επόμενη σεζόν.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.
Με πολλή αγάπη», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτηση της.

Να θυμίσουμε, πως ήδη έχει γίνει γνωστό πως από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” θα αποχωρήσουν και η Ελένη Κοκκίδου και η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.