Headlines

Η Josephine απάντησε στο αν υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», βρέθηκε η Josephine.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων εξήγησε για ακόμη μια φορά πως δεν υπήρχε έρωτας με τον παρτενέρ της, Νάσο Παπαργυρόπουλο.

«Με έπιασε κρίση μέσα στο σπίτι μου με την καραντίνα και μόλις μου έκανε πρόταση ο Νίκος Κοκλώνης, είπα αμέσως το “ναι”. Τον Νάσο δεν τον ήξερα και ρώτησαν αν τραγουδάει.

Επειδή δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, ήθελα να είναι καλός ο παρτενέρ μου για να μπορέσει να δουλέψει και να νικήσουμε. Στην αρχή δε συμπαθηθήκαμε πολύ.

Δεν υπήρχε έρωτας μεταξύ εμένα και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να έχουμε κοινό στόχο. Προσπάθησα να πιέσω το Νάσο για να βγάλει το 100 % του εαυτού του γιατί ο στόχος ήταν η νίκη. Και εγώ λειτουργώ καλύτερα κάτω από πίεση» εξήγησε η Josephine.

https://www.youtube.com/watch?v=tbwuLwBMlIo