Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με την οικογένεια της πριν αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με την οικογένεια της πριν αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου με προορισμό το Τόκιο και στόχο τη διάκριση, η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε το ταξίδι της για την Iαπωνική πρωτεύουσα για τους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον προπονητή της Tom Hill και τον γυμναστή της Γιώργο Παναγιωτόπουλο, τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα της και έχουν βοηθήσει στην εξέλιξή της.

Μάλιστα, η Μαρία πριν αναχωρήσει για Τόκιο βρέθηκε με την οικογένεια της περνώντας όμορφες και χαλαρές στιγμές όλοι μαζί. Ενώ ποζάραν και όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram η Μαρία Σάκκαρη, την βλέπουμε με τους αγαπημένους γονείς της την μητέρα της και άλλοτε πρωταθλήτρια του τένις Αγγελική Κανελλοπούλου, τον πατέρα της Κώστα Σάκκαρη αλλά και τα άλλα δύο αδέλφια της.

Η 25χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο μονό των γυναικών, αλλά και στο μικτό διπλό, έχοντας ως παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του τένις θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν την 1 Αυγούστου.