Αποκλειστικό – Paparazzi: Στα Χανιά η Δανάη Παππά για τα γυρίσματα της σειράς “Σασμός” του Alpha

Αποκλειστικό – Paparazzi: Στα Χανιά η Δανάη Παππά για τα γυρίσματα της σειράς "Σασμός" του Alpha

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και είδη οι τηλεοπτική σταθμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη.

Από ότι φαίνεται και από όσα έχουν μαθευτεί προς το παρόν, η μυθοπλασία ξανά ζωντανεύει αφού το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με νέες σειρές.

Μάλιστα μια από αυτές είναι και ο “Σασμός” που θα προβάλετε στον Alpha.

Μια μεταφορά στη μικρή οθόνη του ομώνυμου βιβλίου του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη που αφορά στον, γνωστό στην Κρήτη, Σασμό, την συμφιλίωση, το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση, για το τέλος μιας βεντέτας.

Ενώ η σειρά πρόκειται να προβληθεί το φθινόπωρο στο κανάλι της Καντζας έχουν Ίδη ξεκινήσει γυρίσματα στην Κρήτη, καθώς στα Φαλάσαρνα βρέθηκαν τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη.

Συγκεκριμένα νέα σειρά του Alpha γυρίζεται σε φυσικό περιβάλλον στην Αθήνα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, το Μυλοπόταμο, το Ψηλορείτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Ενώ τις τελευταίες μέρες πολυπληθές συνεργείο ήταν από νωρίς το πρωί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Μάλιστα, πίσω από το Γιαλί Τζαμί, ο φακός του Gpop.gr “συνέλαβε” την Δανάη Παππά και τον Σταύρο Καραγιάννη σε γυρίσματα με θέα τον φάρο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Κώστα Κωστόπουλου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης Δημήτρης Λάλος, Μιχάλης Αεράκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Θανάσης Πατριαρχέας, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Χειλά Φάμελλη και Μαρία Πρωτόπαππα.