Η Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι

Η Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kate Hudson «ψήφισε» την Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, θέλοντας να απολύσει τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της.

Ενώ η μητέρα της και διάσημη ηθοποιός, Goldie Hawn και ο πατριός της Kurt Russel που είναι μαζί της αποτελούν θαμώνες και λάτρεις των ελληνικών νησιών, αφού έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για το καλοκαίρι.

Φυσικά δεν είναι μόνη αλλά μαζί της βρίσκονται ο σύζυγο της Danny Fujikawa και τα παιδιά της η δυόμιση 2,5 ετών κόρη Ράνι και ο 9χρονος Μπινγκ.

Μάλιστα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, από την στιγμή που ήρθε στην χώρα μας δεν έχει σταματήσει να μοιράζετε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην χώρα μας.

Αυτή τη φορά, η Kate Hudson ανέβασε φωτογραφίες και video από την εκδρομή της στο Ναύπλιο, όπου δίπλα στον σύζυγό της και τον μεγάλο της γιο, δεν δίστασε να ανέβει τα 999 σκαλιά στο Παλαμήδι και να απολαύσει τη μαγεία του μέρους, που παραμένει ένα από τα πιο γραφικά και ρομαντικά μέρη στην Ελλάδα.