Η εξομολόγηση του Liam Ireland για τον πατέρα του που πέθανε από καρκίνο

Η εξομολόγηση του Liam Ireland για τον πατέρα του που πέθανε από καρκίνο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Liam Ireland που πρωταγωνιστεί στη σειρά η «Γη της Ελιάς» και υποδύεται τον Στέφανο.

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση για την σειρά του Mega αλλά έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ο ίδιος μικρός.

«Σπούδαζα στην Αγγλία υποκριτική και όταν ήρθε ο κορονοϊός προσπαθούσα να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μετά την πανδημία δεν είχε νόημα να είμαι πάνω και ήρθα να δω τους γονείς μου. Τότε ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα στο Instagram και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Μου έστειλε το σενάριο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω.

Έχω κάνεις θυσίες για έναν έρωτα αλλά δεν έχω κατεβάσει τον εαυτό μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να πάω στην Ελβετία με πολλά λουλούδια για να δω την κοπέλα μου που είχαμε να συναντηθούμε δύο μήνες», είπε αρχικά ο Liam Ireland.

Ενώ όσον αφορά τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, ο Liam Ireland εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει.

Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχος. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».