Η εξομολόγηση της Ζωής Παπαδοπούλου για την αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε

Η εξομολόγηση της Ζωής Παπαδοπούλου για την αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια είχε συγκινήσει όταν πριν από μία περίπου εβδομάδα έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, θέλοντας να στείλει την δύναμή της σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από την θέση της, η Ζωή Παπαδοπούλου περιέγραψε την εμπειρία της.

«Έκανα την ανάρτηση μια εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ήταν στην αρχή της κύησης. Ήταν η δεύτερη φορά. Ήθελα λίγο να το απλοποιήσω στο μυαλό μου. Νομίζω συνδέθηκαν πολλές γυναίκες και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια αγαπημένα που προσπαθούν να κάνουν παιδιά και δε συμβαίνει κάποιες φορές. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σου να είναι δίπλα. Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Εκείνη τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δε θα πάει καλά η κύηση ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος. Ένιωσα ότι είχα αποτύχει.

Αλλά όταν είδα το βλέμμα του Θοδωρή ένιωσα πως όλα είναι καλά και προχωράμε. Δεν το έχουμε βάλει κάτω. Έχει συμβεί δυο φορές φυσικά. Μας έχει παντρέψει ο Κώστας Καραφώτης. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Παντρευτήκαμε πριν δυο χρόνια» είπε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Ενώ στη συνέχεια στο πλατό μπήκε και ο σύζυγος της, Θοδωρής Πλεμμένος που εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για εκείνη.