Η εξομολόγηση της Ευαγγελίας Μουμούρη για τον σύντροφό της και τη σχέση της με την κόρη του

μουμουρη-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή καθώς και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Μία φορά με ρώτησαν αν ο σύζυγος κάνει δουλειές στο σπίτι. Ζούμε μαζί, δε θεωρώ ότι εγώ πρέπει να κάνω τις δουλειές και ο άλλος να κάθεται. Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε» ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ενώ σχετικά με την κόρη του συντρόφου της εξομολογήθηκε: «Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή. Ήμουν παραπάνω αρνητική κάποιες φορές μιλώντας με την κόρη του συντρόφου μου για το επάγγελμα του ηθοποιού».

«Υπήρχε σεζόν που γυρνούσα στο σπίτι στεναχωρημένη μετά το θέατρο, μου έσπαγε τα νεύρα ο σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη για το ελληνικό #metoo.

Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε για την ίδια: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, λέω ωραία ήμουν, αλλά όταν βλέπω τον εαυτό μου real time λέω είσαι χάλια. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό. Έχω τον εξής ψυχαναγκασμό: Βγάζω πρώτα το δεξί παπούτσι και μετά το αριστερό».