Η εξομολόγηση της Χριστίνα Ψάλτη για τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για την απίστευτη ομοιότητα με τον σύντροφό της

Η εξομολόγηση της Χριστίνα Ψάλτη για τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για την απίστευτη ομοιότητα με τον σύντροφό της

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει η Χριστίνα Ψάλτη, καθώς εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Αντώνης Κάρδαρης, κρατούν στην αγκαλιά τους το υγιέστατο κοριτσάκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, τόσο η Χριστίνα, όσο και ο Αντώνης επιθυμούν και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της ηθοποιού δεν είχε γίνει γνωστή.

Η Χριστίνα Ψάλτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης της.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα μοιράστηκε με τους followers της μια εικόνα, η οποία απεικονίζει τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη σε παιδική ηλικία και με αφορμή αυτή την φωτογραφία αποκάλυψε πως η μικρή της πριγκίπισσα μοιάζει απίστευτα στον αγαπημένο της Αντώνη.

«Τον χρόνο που μόλις πέρασε τον αγαπώ πολύ..γιατί μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου..την υγιέστατη κ πανέμορφη κόρη μου!!με δίδαξε να συγχωρώ ..αλλά να διαγράφω από την ζωή μου οριστικά ανθρώπους που με απογοήτευσαν..και να προχωράω μπροστά.. έτσι είναι η ζωή..η ζωή όμως έχει κ πολλές ομορφιές..αυτές τις ομορφιές κρατάω και για αυτές ζω..είμαι ευγνώμων στον Θεό ..στο σύμπαν..στο υπέροχο κάρμα μου που ότι θέλησα και θέλω πολύ στην ζωή μου το είχα κ το έχω..η είμαι ευγνώμων που ότι έχω το θέλω πολύ..!! εύχομαι κ πιστεύω σε ένα ακόμα πιο όμορφο υγιές 2021με αμέτρητα ευτυχισμένα χαμόγελα,σαν κ αυτά της κόρης μου!!το πανέμορφο αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο άντρας μου κ πατέρας της κόρης μου..που είναι ίδιος με την κόρη μου..η η κόρη μου είναι ίδια με τον πατέρα της..!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Ψάλτη.