Η Elsa Pataky μεταμφιέστηκε σε 87χρονη για ένα ιδιαίτερο ραντεβού με τον σύζυγό της, Chris Hemsworth

Η Elsa Pataky μεταμφιέστηκε σε 87χρονη για ένα ιδιαίτερο ραντεβού με τον σύζυγό της, Chris Hemsworth

Όπως έγινε γνωστό, ο Chris Hemsworth τον Νοέμβριο του 2022 ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί προσωρινά από τη δημοσιότητα, καθώς έμαθε πως έχει γενετική προδιάθεση για Alzheimer.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για την ανακάλυψη αυτή της υγεία του σε ένα επεισόδιο ντοκιμαντέρ του National Geographic “Limitless with Chris Hemsworth”, που έκανε πρεμιέρα στο Disney+.

«Η ιδέα ότι δεν θα μπορώ να θυμηθώ τη ζωή που έχω βιώσει ή τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου – αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος μου», εξήγησε ο Chris Hemsworth.

Ωστόσο, σε ένα από τα επεισόδια του ίδιου ντοκιμαντέρ, η Elsa Pataky θέλησε να κατευνάσει τους φόβους του συζύγου της, αναλαμβάνοντας μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα με τη βοήθεια του μακιγιάζ εμφανίστηκε σε ραντεβού τους ως η 87χρονη εκδοχή του εαυτού της, με τον Chris Hemsworth να νομίζει πως θα συναντήσει μία γηραιότερη θαυμάστριά του.

«Νομίζω πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμόμαστε και οι δύο για πάντα. Ήταν τόσο βαθύ όλο αυτό και τόσο αναπάντεχο. Ένιωσα ασφάλεια», είπε η Elsa Pataky.

Παράλληλα στο επεισόδιο βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει και ακούμε τον ηθοποιό να λέει στη σύζυγό του πως ακόμα είναι πολύ όμορφη.

Ο Chris Hemsworth παντρεύτηκε την Ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky το 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την India Rose, τον Shasha και τον Tristan.