Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει θετική στον κορονοϊό

Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει θετική στον κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό για 2η φορά και γι’ αυτό το λόγο την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής της “Mega Καλημέρα” από το σπίτι της.

Ενώ και το πρωί της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα παραμένει θετική στον κορονοϊό κι έτσι καλημέρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της μέσω skype από το σαλόνι του σπιτιού της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η κόρης της, Αλεξάνδρα, ξεπέρασε τον Covid-19 και πλέον επέστρεψε στο σχολείο της.

«Είμαι μια χαρά, εκτός από αυτό το μπούκωμα που ακούς αλλά περιμένω κι εγώ να είναι το τεστ αρνητικό. Δόξα τω θεώ πολύ πιο ήπια και από την πρώτη φορά που σημαίνει παιδιά ότι όντως τα εμβόλια λειτουργούν. Αν δεν ήταν βαφτισμένο επίσημα covid αυτό που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή, δεν θα είχα ακυρώσει καμία δραστηριότητά μου.

Δεν θα έλειπα από τη δουλειά, θα έκανα όσα κάνω στην καθημερινότητά μου. Είναι τόσο ελαφρύ και καθόλου ενοχλητικό. Η Αλεξάνδρα όλα καλά, επιστρέφει στο σχολείο σήμερα και είναι αρνητική και με τη βούλα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.