Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δεν ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο οι δικαιωματιστές θα είχαν βγει στους δρόμους»

Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δεν ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο οι δικαιωματιστές θα είχαν βγει στους δρόμους»

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη θα συνεχιστεί μέχρι την 1η Μάϊου το “Mega Καλημέρα”, καθώς μετά από έκτακτη ανακοίνωση τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιοι, περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Έτσι ο Θανάσης Πάτρας το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής του Mega, ενώ λίγη ώρα μετά η Ελεονώρα εμφανίστηκε μέσω skype για να πει το δικό της “αντίο”.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια απάντησε και στις σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες στα social media, μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία.

«Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού βγήκα κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε. Αντιλαμβάνομαι – δεν είμαι 100% σίγουρη – ότι πρέπει να βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης την οποία εγώ δεν τη ζω γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο απέχω εδώ και επτά χρόνια πολύ συνειδητά. Οι επιπτώσεις και οι κραδασμοί δεν έρχονται, δεν τους αντιλαμβάνομαι.

Το καταλαβαίνω από μηνύματα συμπόνιας και συμπαράστασης που μου στέλνουν πολλοί και στην αρχή δεν ήξερα γιατί γίνεται αυτό. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει. Έχω τον στόχο μου, μένω προσηλωμένη σε αυτόν, αδιαφορώ για οτιδήποτε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά. Σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, ο καθένας έχει τον τρόπο του να τις εκφράζει.

Στοχοποιούμαι πιθανότατα γιατί είμαι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Αν δεν ήμουν και η επίθεση αυτή γινόταν σε μια οποιαδήποτε παρουσιάστρια της τηλεόρασης οι δικαιωματιστές θα είχαν βγει στους δρόμους. Οι ίδιοι δικαιωματιστές αυτή τη στιγμή δεν το κάνουν…

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθένα ξεχωριστά γιατί με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, μου μάθατε πράγματα και είναι πολύ σημαντικό, κάθε φορά να παίρνεις κάτι από τους ανθρώπους. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους εσάς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα και στον κόσμο για τα τρία αυτά χρόνια που ζήσαμε μαζί, τα οποία αποχαιρετώ στην παρούσα φάση, αλλά δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα μείνει στη ζωή μου με οποιοδήποτε τρόπο, απλά με διαφορετικές συνθήκες.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ» είπε η Ελεονώρα Μελέτη μεταξύ άλλων.