Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε on air το τέλος του “Mega Καλημέρα”: «Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογλές;»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε on air το τέλος του "Mega Καλημέρα":  «Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογλές;»

Το πρόωρο τέλος του “Mega Καλημέρα” επιβεβαίωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα το “Mega Καλημέρα” ολοκληρώνεται την Τετάρτη 1 Μαίου, ενώ πάνω στην κουβέντα με τον Τάκη Χατζή, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προσέγγιση για να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

«Μαθαίνω ότι 1η Μαϊου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις ευρωεκλογές» είπε ο Τάκης Χατζής με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά:

«Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα και τα υπόλοιπα εν καιρώ. Το έχω πει ότι έγινε προσέγγιση για τις Ευρωεκλογές, αλλά θα μείνουμε στο τηλεοπτικό.

Όντως χθες, με απόφαση του σταθμού, που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μας ανακοινώθηκε ότι για φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή την 1η Μαϊου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών.

Αυτή είναι κατά λέξη η πρόταση που μας μεταφέρθηκε από τον κύριο Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Και με την ίδια ακριβώς συνέπεια σάς τη μεταφέρουμε κι εμείς σε εσάς τους τηλεθεατές και στους εκλεκτούς συνάδελφους για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί».