Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την ατάκα της κόρης της που την έκανε να «λιώσει»

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την ατάκα της κόρης της που την έκανε να «λιώσει»

Η Ελεονώρα Μελέτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια τρυφερή στιγμή που έζησε με την κόρη της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κάθεται κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, την τρυφερή αυτή φωτογραφία η Ελεονώρα Μελέτη συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο αποκάλυπτε την ατάκα που της είπε η κόρη της και την έκανε να “λιώσει”.

«Μη σας λέω μη μιλάτε το κορίτσι μου κοιμάται μέσα στη δίκη μου αγκαλιά… Νανούριζα την Αλεξάνδρα κ μου λέει: μανούλα θέλω να μπω πάλι στη κοιλίτσα σου και να είμαι πάλι μωράκι… και ξάπλωσε όπως βλέπετε και την πήρε ο ύπνος. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι ακόμα μωράκι.

Ότι για μένα θα είναι πάντα μωράκι. Και ότι σε λίγα χρόνια θα της λέω εγώ «Αλεξάνδρα μου θέλω να γίνεις πάλι μωράκι κ να χωθείς πάλι στην αγκαλίτσα μου.» Και κάτι μου λέει πως η απάντηση θα είναι «άσε μας ρε μαμά»…» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα του post της.