Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες” που θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες” που θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει πως παρακολουθεί τις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες προβάλλονται για 3η χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρία Κίτσου, με την παρουσιάστρια να ζητά να μάθει πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

«Πες μου λίγο πώς είσαστε μαζί στο θέατρο με τη Μαρία Κίτσου; Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη μαζί της, την έχω δει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, δεν την έχω δει στο θέατρο, δώσε μου λίγη εικόνα παραπάνω γι’ αυτή την γυναίκα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Με την Μαρία Καβογιάννη να απαντά: «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, ένας γοητευτικός και γλυκός άνθρωπος. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που το θαυμάζεις όλο αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι μαζί με την Μαρία. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση που είμαι κοντά της».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει την Μαρία Κίτσου από κοντά, προσκαλώντας την στην εκπομπή της.