Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι ήθελε η μητέρα της να σπουδάσει: «Μάνα δεν πειράζει καλά τα…»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι ήθελε η μητέρα της να σπουδάσει: «Μάνα δεν πειράζει καλά τα...»

Μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το επάγγελμα που την παρότρυνε να ακολουθήσει η μητέρα της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η μαμά της ήθελε να γίνει μία πετυχημένη οδοντίατρος κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε.

«Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η μάνα μου όταν ήμουν μικρή τι να σου πω… Θυμάμαι αυτό να το λέει από το δημοτικό που δεν καταλάβαινα και πολλά. Μου έλεγε “αχ εγώ τι θέλω από σένα ζητάω πολλά… Εγώ οδοντίατρο σε ονειρεύομαι” ή μπορεί να σκεφτότανε για γιατρό τύπου καρδιοχειρουργό δεν νομίζω ότι και να της πω το βλέπω το παιδί μου αλλά ίσως μία οδοντιατρική να μπορέσει να προσπαθούσε να με ψήσει..» είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Μαμά μου βλέπεις τώρα κλείσε την τηλεόραση… “Μπες παιδάκι μου κάνε το θαύμα να μπεις να το κάνεις και εγώ σου υπόσχομαι ότι θα σου πάρω ένα ωραιότατο μικρό αυτοκινητάκι” και της έλεγα “μικρό μεγάλο και της έλεγα δεν νομίζω να καταφέρω να δω πώς είναι από μέσα μία τέτοιου είδους σχολή πανεπιστήμιο κλπ” Μάνα δεν πειράζει καλά τα πήγαμε»