Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το χάρισμα του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη που αγαπά περισσότερο

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το χάρισμα του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη που αγαπά περισσότερο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στη Eurovision, το 2001 και το 2005 αλλά και στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται “My Number One” και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Ενώ για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, είπε: «Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε. Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τον σύντροφό του».

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη: «Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά».