Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το λόγο που δεν δείχνει το πρόσωπο του συντρόφου της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το λόγο που δεν δείχνει το πρόσωπο του συντρόφου της

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο reality «I’m a Celebrity Get Me Out of Here» του ΣΚΑΪ, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Είμαστε καλά, αλλά προτιμώ να μην μιλάω, διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται. Δεν τον κρύβω, εγώ προσπαθώ να τον ανεβάσω συνέχεια στα social media και δεν θέλει. Δεν είναι μόνο ο άντρας μου που δεν θέλει, αλλά και η παιδική μου φίλη δεν θέλει και ο αδελφός μου. Δεν θέλει κανένας από τον περίγυρό μου», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά για τα κιλά και τα σχόλια που δέχτηκε περί εγκυμοσύνης, όταν έδειξε στο Instagram τη φουσκωμένη της κοιλιά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος.

Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω, εντάξει με βλέπεις, το μάτι μου γυαλίζει. Αφήστε τον κόσμο να ντύνεται και να εκφράζεται όπως θέλει. Γιατί να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον; Δεν αλλάζει κάτι, όλοι θα πεθάνουμε.

Αντί να ασχολούμαστε με το ότι βομβαρδίζουνε παιδάκια, ότι τα γερόντια μας δεν θα πάρουνε συντάξεις. Βγαίνει ένα νέο παιδί στην πολιτική και βάζει υποψηφιότητα να κυβερνήσει αυτή τη χώρα και αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του. Μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές κι εμείς ασχολούμαστε με το τι χρώμα κιλοτάκι φοράει ο Χ ή ο Ψ».