Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δε θυμόμουν καν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά, αυτό νομίζω…»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δε θυμόμουν καν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά, αυτό νομίζω...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και την ανακοίνωση της Μαρίας Κοζάκου ότι δεν θα βρίσκεται στα μετάδοση της Eurovision 2024 στην ΕΡΤ.

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision. Τώρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Καλό είναι η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει τα πρόσωπα που καλύπτουν την παρουσίαση του διαγωνισμού», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές».

Μάλιστα, στην αναφορά του δημοσιογράφου ότι στην περσινή μετάδοση του διαγωνισμού δίπλα στην Μαρία Κοζάκου βρέθηκε και η Τζένη Μελιτά, είπε: «Δε θυμόμουν καν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά. Αυτό νομίζω λέει πολλά. Αυτό που ενοχλούσε ήταν ότι προσπαθούσε να κάνει με το ζόρι χιούμορ, πολύ με το ζόρι».

Όσο για ενδεχόμενη παρουσίαση του διαγωνισμού από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα».

https://youtu.be/4H-l9vYI1vY