Η Demi Lovato σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ για τα παιδιά που μεγαλώνουν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας

Η Demi Lovato σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ για τα παιδιά που μεγαλώνουν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας

Όπως έγινε γνωστό, η Demi Lovato θα κάνει ντεμπούτο στη σκηνοθεσία με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα παιδικά χρόνια διάσημων αστέρων.

Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής με τον τίτλο «Child Star», και τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν η Lovato και ο Nikola Mars «θα αναλύει τα πάνω και τα κάτω του να μεγαλώνει κάποιος στα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από τη ματιά κάποιων από τα πιο διάσημα πρώην παιδιά σταρ με παγκόσμια φήμη, συμπεριλαμβανομένης της Demi Lovato».

Μάλιστα, η ταινία θα εξερευνά «πώς τα παιδιά γίνονται αστέρες της ψυχαγωγίας σε μικρή ηλικία και πώς ο δρόμος προς την δόξα, η περιουσία και η εξουσία επηρεάζει το μέλλον τους».

Ενώ και η Demi Lovato θα μεταφέρει και τις δικές της εμπειρίες ως νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή από τις συμμετοχή της σε ταινίες και σειρές του Disney Channel.

«Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο από αυτή την ιστορία, που τη γνωρίζω καλά» είπε η Lovato και πρόσθεσε: «Το ντοκιμαντέρ μας αναδεικνύει σημαντικά μηνύματα το πώς να μεγαλώνουμε με τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω μας, να μαθαίνουμε να προστατεύουμε τα όριά μας και να γινόμαστε ενεργοί υποστηρικτές της μοίρας μας».

Ωστόσο, όπως φαίνεται το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στο Hulu το 2024.