«Καλά κάνουν και φιλιούνται ο Μπισμπίκης με την Βανδή! Δικαίωμά τους είναι. Τους ζηλεύουν»

«Καλά κάνουν και φιλιούνται ο Μπισμπίκης με την Βανδή! Δικαίωμά τους είναι. Τους ζηλεύουν»

Συνέντευξη στο “Secret” των “Παραπολιτικών” και τη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε ο Γιώργος Αρμένης που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” του Alpha.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του, στο θάνατο της γυναίκας του αλλά έκανε και ένα σχόλιο για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Κάνατε δυναμική είσοδο στο σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», στον ρόλο του Διαγόρα. Πώς έγινε η πρόταση;

Η πρόταση έγινε από τον Διονύση Παναγιωτάκη, που είναι ο παραγωγός. Μου είπε: «∆εν κάνεις τηλεόραση πια;». Του απάντησα: «Άμα βρω, κάνω» και µου είπε: «Θα βρούμε έναν ρόλο».

Ο Διαγόρας τι άνθρωπος είναι;

Είναι γιος ληστή. Είδε τον φόνο του πατέρα του και φοβήθηκε µην τον σκοτώσουν και αυτόν και κρύφτηκε. Άρχισε να δουλεύει, να κάνει πράγματα, να είναι κοντά σε κάποια από αυτά που ήταν ο πατέρας του και προχώρησε µόνος του στη ζωή. Έγινε ένας επιχειρηματίας µε μαγαζιά, εταιρείες κ.τ.λ. Έβγαλε πολλά λεφτά και η καταγωγή του ήταν από το Αγρίνιο.

Πώς είναι η συνεργασία σας µε τον Βασίλη Μπισµπίκη;

Είναι ένα χρυσό, γλυκό παιδί. Ένας ηθοποιός που, άμα βάζει τις φωνές, τρομάζεις. Έχει μια δύναμη, ένα εκτόπισμα. Κερδίζει αμέσως.

Η Δέσποινα Βανδή έχει έρθει στα γυρίσματα;

Μία φορά την είδα, την ώρα που έφευγε.

Γενικά το ζευγάρι αυτό το σχολιάζουν πολύ. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλά κάνουν και φιλιούνται, δικαίωμά τους είναι. Τους ζηλεύουν και είναι κακεντρεχείς αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά. Ό,τι θέλει θα κάνει ο Βασίλης. Και 15 και 30 ζεϊμπέκικα θα χορέψει. Σκηνοθετεί το «Έγκλημα και τιμωρία», το μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι. Όλα μπορεί να τα κάνει ο Βασίλης. Είναι λαϊκό παιδί, ντόμπρο. Είναι καθαρός, πολύ καθαρός.

Χάσατε τη γυναίκα σας πριν από τέσσερα χρόνια από εγκεφαλικό. Πώς το βιώσατε;

Πολύ άσχημά. Ακόμη και τώρα φωνάζω «Ελισάβετ» μέσα στο σπίτι. Ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί.

Αποκτήσατε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Κάρολο. Με τι ασχολείται;

Τελείωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι, όπου σπούδασε σκηνοθεσία. Κάθισε 2,5 χρόνια εκεί. Είναι λόγιος, έχει μυαλό, είναι πολύ ωραίος. Τον αγαπάω πολύ και τον θαυμάζω πολύ.

Σας λείπει μια συντροφιά;

Μου λείπει αφάνταστα, αλλά, εντάξει, τι να κάνω. Έχω μεγαλώσει και δεν μπορώ ούτε να φλερτάρω.