Η Brooke Shields αποκάλυψε πως μετάνιωσε που είπε δημόσια ότι ήταν παρθένα

Η Brooke Shields αποκάλυψε πως μετάνιωσε που είπε δημόσια ότι ήταν παρθένα

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Now What? With Brooke Shields», η Brooke Shields χαρακτήρισε «λάθος» το γεγονός ότι ήταν τόσο ανοιχτή για τη σεξουαλική της ζωή – ή την έλλειψή της.

Μάλιστα, η 57χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι μετανιώνει που μίλησε για την σεξουαλική της ζωή και αποκάλυψε στον κόσμο ότι ήταν παρθένα.

«Θέλω να πω, νομίζω ότι ήταν, εκ των υστέρων, λίγο λάθος μου να είμαι τόσο ανοιχτή για την παρθενιά μου, επειδή όλο αυτό με κυνηγούσε στη συνέχεια», δήλωσε η Brooke Shields.

Ενώ όπως είπε ένα ολόκληρο τμήμα του βιβλίου που έγραψε το 1985, με τίτλο «On Your Own», ήταν αφιερωμένο στο αμφιλεγόμενο θέμα.

Ωστόσο, η Shields διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα δεν έγραψε εκείνη ολόκληρο το προσχέδιο, καθώς οι εκδότες το απέρριψαν και προσέλαβε συγγραφείς-φαντάσματα για την παραγωγή του τόμου.

«Σε αυτό, υπήρχε ένα κεφάλαιο, όπου συζητώ όχι την αποχή, αυτή καθαυτή, αλλά το να έχεις την επιλογή. Έπαιρνα πολλά γράμματα από κορίτσια που έλεγαν: “Ω, το αγόρι μου με πιέζει και δεν θέλω να κάνω σεξ. Τι να κάνω;” Η απάντησή μου ήταν: “Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις”», είπε η Brooke Shields.

Η Shields όπως είπε είχε τον τίτλο «της πιο διάσημης παρθένα στον κόσμο» και υποβλήθηκε όπως είπε σε «ανατριχιαστικές» ερωτήσεις σε συνεντεύξεις που έδωσε μετά.

Στην ίδια συζήτηση, η podcaster συνέχισε να λέει ότι οι αμήχανες πρώτες εμπειρίες της στο Hollywood της έδωσαν επίσης την επαγγελματική κατάρτιση που χρειαζόταν.

«Το να βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο – απέκτησα μια ανθεκτικότητα και με έβαλε σε θέση να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε σε αυτή τη βιομηχανία, η οποία μπορεί να ήταν δύσκολη», είπε η Brooke Shields.