Η Christina Applegate αποκάλυψε ότι πάλευε με την ανορεξία: «Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν»

Η Christina Applegate αποκάλυψε ότι πάλευε με την ανορεξία: «Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν»

Στο νέο επεισόδιο του podcast “MeSsy”, η Christina Applegate αποκάλυψε ότι την περίοδο που έπαιζε στη σειρά «Married With Children», είχε ανορεξία.

«Απλώς στέρησα τον εαυτό μου φαγητό για χρόνια και χρόνια και χρόνια», είπε η Applegate που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τονίζοντας πως ποτέ έως τώρα δεν είχε συζητήσει δημόσια για τη διατροφική της διαταραχή.

Επίσης η Christina Applegate είπε στην εκπομπή ότι το θέμα με τα κιλά της ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όταν ο γιος μιας γειτόνισσας, την αποκαλούσε χοντρή.

Συγκεκριμένα όταν ήταν 15 ετών και είχε ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία της στη σειρά του Fox, η μητέρα της την έβαλε να ξεκινήσει δίαιτα.

«Ήταν πάντα ανταγωνιστική (η μητέρα μου). Αν έφτανα τα 49 κιλά, αναρωτιόταν πάντα πώς το κατάφερνα. Ο λόγος ήταν ότι έτρωγα πέντε αμύγδαλα σε μια μέρα, έκλαιγα και δεν θα ήθελα να βγω από το σπίτι για πολλά χρόνια», τόνισε η Applegate που δεν θυμάται εκείνη την περίοδο με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Μάλιστα, η ηθοποιός που στο “Married With Children” φορούσε συχνά κοντές φούστες και αποκαλυπτικά μπλουζάκια για τον ρόλο της, δήλωσε: «Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν, οπότε δεν έτρωγα».

Ενώ η συγκεκριμένη κατάστασή της ανησύχησε το καστ και την παραγωγή της σειράς: «Ήταν πολύ τρομακτικό για όλους στο πλατό γιατί έλεγαν “η Κριστίνα δεν τρώει ποτέ”. Μου μίλησαν για αυτό» είπε η Christina Applegate και πρόσθεσε πως κάποια περίοδο ήταν τόσο πολύ αδύνατη, που δεν της έκαναν ούτε τα ρούχα με το 0 νούμερο.

Οι διατροφικές διαταράχες της ηθοποιού κράτησαν χρόνια, προτού συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπε στο podcast, αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο πλέον, είναι η κόρη της, Σάντυ, να μεγαλώσει με τα σωστά μηνύματα.

«Δεν θέλω η κόρη μου να με βλέπει να μην τρώω», είπε η Applegate και συμπλήρωσε: «Είχα άσχημα προβλήματα αυτοεκτίμησης και θα τα έχω όλη μου τη ζωή. Δεν το θέλω αυτό για το παιδί μου».