Η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη: «Μου είπες ότι την επόμενη φορά σου…»

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη: «Μου είπες ότι την επόμενη φορά σου...»

Τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα θυμήθηκαν στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, οι συντελεστές του “Χαμογέλα και πάλι“.

Μάλιστα, ο Παύλος Σταματόπουλος περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι της παρουσιάστριας, πριν από αρκετά χρόνια.

«Ήταν μία Πρωτοχρονιά που κάναμε στο σπίτι της Ελένης παίζοντας χαρτιά όλη η ομάδα της εκπομπής. Θυμάμαι τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσπαθεί να φύγει από το τραπέζι αλλά δεν τον αφήναμε καθόλου γιατί του πήραμε όλα τα λεφτά εκείνη την Πρωτοχρονιά. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ενώ μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη είπε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: «Ποια χρονιά λέει; Που σε πήρα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και σου λέω “βρε σου έδωσα παραπάνω λεφτά; Έχεις χάσει;».

«Με πήρες την ίδια μέρα. Καθώς έφευγα με το αυτοκίνητο, χτυπάει το τηλέφωνο. Είχα μπει στο μυαλό μου ότι πήρα πολλά λεφτά, αλλά έλεγα ότι αποκλείεται να έχει κάνει λάθος η Ελένη. Μου είπες ότι «όπως καταλαβαίνεις έγινε ένα μικρό λάθος, πήγαινε σπίτι σου, κοιμήσου, αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθούμε χρωστάς -ξέρω ‘γω- 34,24 ευρώ», απάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Δεν ήταν τόσα λίγα, ήταν 250 ευρώ. Είναι πολλά χρόνια ρε παιδιά και ξεχνάμε» του είπε η Ελένη Μενεγάκη.