Οι ανιψιές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τον είδαν πρώτη φορά στην τηλεόραση στο Netflix (Βίντεο)

Οι ανιψιές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τον είδαν πρώτη φορά στην τηλεόραση στο Netflix (Βίντεο)

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου ο πρώτος κύκλος της σειράς “Maestro”.

Μάλιστα, μια από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής season, είναι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλετε και στο Netflix.

Ενώ συγκινητικές στιγμές ζουν οι συντελεστές του Maestro μετά την επίσημη ένταξη της σειράς στην streaming πλατφόρμα, καθώς είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει σε αυτή και μάλιστα μέσα στην επόμενη χρονιά θα την παρακολουθήσουν και θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήδη στο ελληνικό κοινό έχει περάσει πρώτη στις προτιμήσεις.

Ωστόσο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τις ανιψιές του.

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν πρώτη φορά στην TV και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανεβάζοντας το βίντεο, αφού τo Maestro ήταν η αφορμή για να τον δουν για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Οι δίδυμες μικρές είναι κόρες της αδερφής του, Νάρας Παπακαλιάτη. Είναι σχεδιάστρια μόδας, μεγάλωσε στο Ηράκλειο, έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο King College και Χρηματοοικονομικά στο Imperial.