Η αποκάλυψη του Θάνου Καληώρα για τη συγκινητική κίνηση της Τζέσης Παπουτσή λίγο πριν πεθάνει

Η αποκάλυψη του Θάνου Καληώρα για τη συγκινητική κίνηση της Τζέσης Παπουτσή λίγο πριν πεθάνει

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή της συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, τον χαμό της πρώην συζύγου του, Τζέσης Παπουτσή και την αγάπη του στην εγγονή του.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσης, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέση την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου», είπε ο Θάνος Καληώρας και πρόσθεσε:

«Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέση την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, ο Θάνος Καληώρας είπε: «Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ».

Ενώ κλείνοντας, ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε την τηλεόραση του ’90 λέγοντας: «Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά».