Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για το πώς ήρθε στη ζωή η κόρη του, Κόνι Μεταξά

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για το πώς ήρθε στη ζωή η κόρη του, Κόνι Μεταξά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια του, στην κόρη του Κόνι Μεταξά και στο πώς η Ζώζα Μεταξά του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος.

Επιπλέον ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε το 2013 με ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία που είχε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήταν πολύ φτωχικά. Μέναμε σε μία τρώγλη, κοιμόμασταν κάτω, έβαζα το παντελόνι κάτω από το κρεβάτι μου για να μην σιδερώνεται. Στο σχολείο με φώναζαν ρωσάκι, ρωσοπόντιο και στην αρχή με ενοχλούσε λίγο. Έβγαλα το δημοτικό σε τρία χρόνια και στη συνέχεια έκανα διάφορες δουλειές του ποδαριού», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ όσα αναφορά για την σχέση με τη Ζώζα και την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Γνωρίστηκα ένα βράδυ με τη Ζώζα στο νούμερο ένα κλαμπ της Αθήνας. Βλέπω έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Λέω τι πλάσμα είναι αυτό. Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 ημέρες έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει έχω καθυστέρηση. Χαρά εγώ της είπα θα το αναγνωρίσω».

«Μετά από δέκα ημέρες έρχεται και μου λέει πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν παντρευτούμε. Συναντηθήκαμε με τα πεθερικά, δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη επαφή. Και είπαμε να πάμε να το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας και φίλος μας και μας έπεισε ότι μπορούμε να έχουμε μέλλον ως ζευγάρι. Έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας! Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Όταν γεννήθηκε το παιδί ήμουν από πάνω και την κοιτούσα και της τραγουδούσα» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.