Η αποκάλυψη του Μπο για το σοβαρό ατύχημα με τον πατέρα του

Η αποκάλυψη του Μπο για το σοβαρό ατύχημα με τον πατέρα του

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε ο Μπο με αφορμή την επιστροφή του J2US.

Ο καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ενώ αποκάλυψε και μια δική του εμπειρία που έζησε με τον πατέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Εντάξει, αυτό που συνέβη ήταν τραγικό. Είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν έπρεπε να το κάνουμε», δήλωσε ο Μπο και πρόσθεσε:

«Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε στο Instagram: σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου. Εκεί ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Ενώ σε ερώτηση της ρεπόρτερ για κάποια παρόμοια δική του εμπειρία από τροχαίο ατύχημα, ο Μπο ανέφερε: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα, με ανατροπή και τα λοιπά».