Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή και η επική φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Αντίνοος-Αλμπάνης-1-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή “Night Out” του Θεοχάρη Ιωαννίδη, βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το φλερτ, την προσωπική του ζωή ενώ έκανε και μια απολαυστική φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Δε φλερτάρω πολύ. Ψιλοντρέπομαι και δε ξέρω και αν με φλερτάρουν πια γιατί, λόγω της δουλειάς μπορεί να με κοιτάνε επειδή μπορεί κάτι να τους θυμίζω ή με κοιτάνε γιατί με φλερτάρουν: Είμαι λίγο αμήχανος» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης σε σχέση με το φλερτ.

«Έχω εγκλωβιστεί σε έναν έρωτα και ήταν μεγάλο δράμα. Ακόμα και σήμερα με τον ψυχίατρό μου προσπαθούμε να το σκαλίσουμε και να το βγάλουμε, να φύγει από τη μέση. Για να το συζητάω μέχρι σήμερα με τον ψυχοθεραπευτή μου, μάλλον δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, το γιατί μπλέχτηκα εγώ σε αυτόν τον έρωτα και άφησα τον εαυτό μου να ταλαιπωρηθεί τόσο δεν έχω ξεπεράσει.

Τους δικούς μου μηχανισμούς προσπαθώ να βρω και να καταστρέψω. Να ερωτευτώ θα με κάνει μια όμορφη ψυχή, θα είναι χαλαρή, θα έχει χιούμορ, δε θα έχει απαιτήσεις και το βασικότερο δε θα προσπαθήσει να με αλλάξει και να με κάνει κάτι άλλο από αυτό που είμαι…», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Αντίνοο Αλμπάνη να πάρει τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον ρωτήσει αν τώρα που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix χρειάζεται να κάνει συμβόλαιο και στη σκυλίτσα του, αν το γάβγισμα είναι διεθνής γλώσσα και αν θα της κολλάνε ένσημα, αφού όλα αυτά ήταν ερωτήσεις που του έθεσε ο δικηγόρος του.