Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια με την υγεία του, στη δημιουργία οικογένειας αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου.

Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε ανοιχτά γι΄ αυτά τα ζητήματα γιατί είναι κομμάτι της ζωής μας και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας και να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν.

Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος, φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι, και εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου. Με τον κορονοϊό φοβήθηκα πολύ, γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα.

Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, αγωνιά, είναι μια περιοχή που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα μεγάλη δύναμη

Για τον επόμενο χρόνο, έχω αγωνία και άγχος για την υγεία μου, όσο περνάνε τα χρόνια ηρεμώ. Όταν είπα θα γινόμουν “Ιωάννα Τούνη”, εννοούσα θα γινόμουν επιχειρηματίας- influencer», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τη δημιουργία οικογένειας, με αγχώνει πολύ, είναι τεράστια ευθύνη. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, πέρασε η περίοδος της μοναξιάς. Σε ένα δημοσίευμα είχε γραφτεί ότι είχα σπάσει κάτι καρέκλες σε συνέντευξη, πράγμα που δεν έχουν σχέση με το πώς είμαι ως άνθρωπος».