Αντίνοος Αλμπάνης: «Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό»

ΗΛΙΟΣ-7-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.», βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς άλλαξε ως άνθρωπος μετά τη δυσκολία της υγείας του, για την επιτυχία του «Maestro» και εξηγεί γιατί αυτό που του λείπει από τη ζωή του είναι μια υγιής σχέση.

«Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι μια σχέση. Πρέπει να διαθέτουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει νόημα η ζωή. Από την λήξη της προηγούμενης σχέσης μου μέχρι τώρα… Οι άνθρωποι πρέπει να βρούνε λίγο τις ισορροπίες τους, να τοποθετηθούν. Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό και μπορεί να οδηγηθώ σε λάθος σκέψεις», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Μπορεί να έχεις πληγωθεί από αυτήν την σχέση και να πίστεψες ότι τα θετικά της είναι περισσότερα από τα αρνητικά της. Μπορεί να μην ισχύι και να μη σκέφτεσαι καθαρά, ειδικά μετά τον χωρισμό. Είναι εύκολο να πεις ότι εγώ δεν μπλέκω ξανά σε σχέση γιατί είναι καταστροφικό. Όχι να ξαναμπείς σε σχέση και να ξανακαταστραφείς. Η σχέση είναι και συνεργασία και θέλει δουλειά. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι, ξυπνάμε κι άλλοι», σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης.