Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Καταλαβαίνεις απότομα και σκληρά το εφήμερο των…»

Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Καταλαβαίνεις απότομα και σκληρά το εφήμερο των...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το Maestro, για τις αποτυχίες αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δεν ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας. Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ενώ σχετικά με το πώς διαχειρίζεται την αποτυχία και τι απαντά στα σχόλια που δέχεται για τις δημοσιεύσεις του στα social media, ο Αντίνοος είπε:

«Είμαι καλά συμφιλιωμένος με την αποτυχία. Προτιμώ μία αποτυχία από την οποία κάτι μαθαίνω παρά από μία επιτυχία που με έχει βαλτώσει. Δεν είμαστε στο 1992, είμαστε στο 2023. Πια νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Δεν έχει κανένας καμία υποχρέωση να με παρακολουθεί στο Instagram».

Όσον αφορά την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο, ο ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε: «Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω όπως εγώ επιθυμώ».

Ενώ σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε χαριτολογώντας: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο».