Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τις paparazzi φωτογραφίες που την τράβηξαν στο Πήλιο

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τις paparazzi φωτογραφίες που την τράβηξαν στο Πήλιο

Όπως έγινε γνωστό, το Πήλιο επέλεξε για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους γιους της.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», αποκάλυψε πως μια κοπέλα την τράβηξε paparazzi φωτογραφίες και πήρε τηλέφωνο στην Barking Well προκειμένου να της πουλήσει, ωστόσο η παρουσιάστρια την πρόλαβε καθώς γνωστοποίησε πρώτη το ταξίδι της μέσα από τα social media.

«Να σας πω τώρα τι έγινε τώρα που ήμουν στο Πήλιο. Μαρία θα το πω! Ήμουν στο Πήλιο αυτή την εβδομάδα και με παίρνει η Μαρία και με ρωτάει που είμαι. Μου λέει πως πήραν τηλέφωνο στην Barking και είπαν: “έχουμε κάτι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου εδώ στο Πήλιο.

Μια κοπέλα πήρε τηλέφωνο και είπε πως ήσασταν σε ένα καφέ και έβγαλε φωτογραφίες”. Λέω και εγώ τι της είπατε. “Η Σίσσυ είναι στην Barking, δεν θα τις αγοράσουμε. Να πάτε αλλού” και έκλεισαν το τηλέφωνο. Λέω εγώ: “Κάτσε κούκλα μου, να τις δούμε τις φωτογραφίες. Μην τις στέλνει από δω και από εκεί”.

Παίρνει μετά η Σόνια πίσω την κοπέλα: “Ναι, γεια σας. Τι φωτογραφίες είναι αυτές”. Εμένα με ρώτησε αν φοβόμαστε κάτι και της είπα πως ήμουν με τα παιδιά μου. Λέει η κοπέλα: “Να σας πω κάτι; Τα ανέβασε μόνη της. Πολύ καλύτερες είναι αυτές που ανέβασε. Δεν τις θέλετε τις δικές μου”. Θέλω να πω πως στα social πας τα ανεβάζεις από μόνη σου και τελείωσε η υπόθεση», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.