Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τον χωρισμό της και συνέχισε για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και τη δική μου καθημερινότητα. Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, είπε: «Δεν είμαστε Σουηδοί σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».