Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την κρίση στον γάμο της με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την κρίση στον γάμο της με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε η Νόνη Δούνια.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και την κρίση που πέρασαν αλλά και στο λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στη Βουλή.

«Να μην τρομάζετε. Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε και μου είπε σταμάτα να τα κάνεις όλα αυτά και βάλε ένα φρένο κάπου. Έβαζα πάρα πολλά μέσα στη μέρα μου και πραγματικά έχω μάθει να είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και κάποιες φορές το σώμα μας μάς δίνει ένα σήμα και λέει κάνε λίγο πίσω. Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία. Δεν φοβάμαι γενικά. Θέλω να βάλω τον εαυτό μου να κοιτάξει την Νόνη», είπε η Νόνη Δούνια.

Όσο για τον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται; Με σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον, όπως είναι. Εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις. Τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Δεν έχουμε μείνει ξεχωριστά αλλά βεβαίως θα διαφωνήσουμε και το 2018 περάσαμε μια κρίση γιατί δεν ήταν τα πράγματα γύρω μας έτσι όπως τα θέλαμε, οπότε αυτό ήταν δύσκολο χωρίς να σημαίνει ότι σκέφτηκα ποτέ ότι κινδυνεύει η σχέση μου με τον άνθρωπό μου».