Ελεονώρα Μελέτη: «Tο μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον»

Ελεονώρα Μελέτη: «Tο μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον»

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου ότι «όλη μου η ζωή ήταν μία σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», έκανε μια εξομολόγηση για το ξεκίνημα της καριέρας της.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώ η Άννα Ζηρδέλη ρώτησε την παρουσιάστρια: «Δηλαδή οι δικοί σου γονείς, όταν τους είπες ότι θα ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία, σου είπαν να μην το κάνεις γιατί ακούγονται διάφορα;».

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα απάντησε: «Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί. Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;»