Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόταση που δέχθηκε για να παρουσιάσει το “Big Brother”

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόταση που δέχθηκε για να παρουσιάσει το “Big Brother”

Μια αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει το “Big Brother”, που έγινε την περσινή σεζόν και παρουσίασε τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Είναι μεγάλη βόμβα αυτό που θα πω! Ο διευθυντής προγράμματος, ο Χρήστος Κόμπος ήταν σε άλλο κανάλι τότε και είναι και εξαιρετικός. Για μένα είναι ο καλύτερος διευθυντής προγράμματος. Πριν κάποια χρόνια μου είχε ζητήσει να κάνουμε ένα ραντεβού.

Τότε μου πρότεινε να παρουσιάσω το “Big Brother”. Το κονσεπτ ήταν να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ για το “Big Brother”, για μια εκπομπή καθημερινή απογευματινή. Η πρόταση ήταν για μένα και τον Θέμη.

Ήταν πολύ τιμητικό για μένα να με καλεί ο διευθυντής προγράμματος και να μου προτείνει κάτι τέτοιο. Όμως θεώρησα ότι κάτι τέτοιο δεν θα μου έκανε καλό και δεν ήμουν η κατάλληλη για το “Big Brother”. Είχαμε κάνει μια πολλή ωραία κουβέντα.

Ήμουν ανάμεσα στα πρόσωπα που συζήτησαν. Μιλάω για το “Big Brother” που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Θέμης ήταν θετικός, έμενε κάτι μου έλειπε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.