Ψέματα: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ψέματα: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

ΨΕΜΑΤΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Έλενας και Αντρέα έχει βίαιες συνέπειες!

Μην χάσετε απόψε, Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 22:40 τις συγκλονιστικές εξελίξεις!

Επεισόδιο 06

Η σχέση της Κάτιας (Βασιλική Τρουφάκου) με την αδελφή της την Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της προδοσίας της Κάτιας έχει υποστεί ένα καίριο πλήγμα. Η Κάτια συναντά την Έλενα έξω από το νοσοκομείο, της δίνει ένα όπλο στον πόλεμό της ενάντια στον Ανδρέα (Χρήστος Λούλης), το κινητό του,  αλλά παράλληλα της ζητά να προσπαθήσει να προχωρήσει τη ζωή της και να φροντίσει να επουλωθούν οι πληγές της. Ξέρει ότι δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές, αλλά κάνει μία συγκινητική κι απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την αδελφή της να την ξαναεμπιστευτεί.

Η Έλενα, με ηρεμία αλλά και ειλικρίνεια, της απαντά ότι αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, η Κάτια της λέει  ότι όταν και αν θελήσει, ξέρει πού θα τη βρει. Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι’ αυτό ζητάει από τον Άρη (Δημήτρης Αριανούτσος) να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι. Η Έλενα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες.

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης,  Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Τι έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει στο πρώτο επεισόδιο ότι η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη), καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια από το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα (Χρήστο Λούλη), επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Στο δεύτερο επεισόδιο η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία για βιασμό εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Στο τρίτο επεισόδιο αποκαλύπτεται στους τηλεθεατές μέσω φλασμπακ ότι όντως ο Ανδρέας έριξε κάποια ουσία στο κρασί της Έλενας με σκοπό να την ναρκώσει και να την βιάσει. Στο τέταρτο επεισόδιο η Έλενα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη μήπως βρει στοιχεία για τον Ανδρέα κι εκεί συναντάει την Ελπίδα, φίλη και συνέταιρο της γυναίκας του που έχει αυτοκτονήσει. Η Ελπίδα, ενώ παραδέχεται ότι της έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο με την Έλενα και συμφωνεί να καταθέσει ενόρκως, τελικά αλλάζει γνώμη και δεν το κάνει.

Η Έλενα για άλλη μια φορά μένει ηττημένη και απογοητευμένη ότι δεν θα δικαιωθεί γι’ αυτό που της έχει κάνει. Στο πέμπτο επεισόδιο ένα ακόμα μυστικό στη ζωή της Έλενας αποκαλύπτεται και την καταρρακώνει. Μένει τελείως μόνη της και αυτό την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι μέθοδοι που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/Eho5MOT0zbA
Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/wzpU0YVIu9I

Facebook: PsemataSeiraAlphaTV
Instagram: psemata_seira_alphatv
Twitter: PsemataOfficial
TIK TOK: psemata_alphatv

«Ψέματα»: Δύο όψεις μία αλήθεια – Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha!