Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις του Light: «Άσε το κατοστάρικο, γιατί δε…»

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις του Light: «Άσε το κατοστάρικο, γιατί δε...»

Συνέντευξη στο DownTown παραχώρησε ο Light και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα.

«Με τον Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα τον δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδειρα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα.

Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μ@λακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του. Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά!» ήταν οι δηλώσεις του Light.

Ωστόσο, τα όσα είπε ο Light, σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας και τόνισε:

«Τώρα θα περιμένετε όλοι να βγω και να κράξω τον Light. Θα σας εκπλήξω και δεν θα το κάνω και θα σας πω τον λόγο. Χθες ο μεγάλος μου γιος, ο Γιάννης που παίζει πόλο στην ομάδα της Βουλιαγμένης και είχαν αγώνες, βγήκε το απόγευμα και ακούστε τι μου είπε και έχω ανατριχιάσει και έχω πάθει σοκ. Μου είπε ότι την ώρα που έπαιζαν με τη Γλυφάδα και ήταν στην πισίνα, τον ρώτησε ένα παιδάκι “είσαι ο γιος του Λιάγκα;”. Toυ είπε “ναι” και του λέει “Ο μπαμπάς σου έχει beef με τον Light;”. Του λέει ο Γιάννης “ναι”. “Πωπω, πρέπει να είναι σημαντικός ο μπαμπάς σου για να έχει beef με τον Light” του απάντησε.

Και μόνο λοιπόν που μέσω του Light ο γιος μου θεώρησε πως είμαι κάτι σημαντικό, ό,τι έχω πει για αυτόν το παίρνω πίσω. Για να απαντήσω και σοβαρά, τo θέμα είναι το εξής. Πρώτον δε ζήτησα συγγνώμη, επειδή δε θεωρώ πως έκανα κάτι κακό. Έκανα κριτική, όπως κάνω με όλους. Δεύτερον, ειλικρινά θεωρώ πως έχει κάνει λάθη. Εγώ τα λάθη μου τα έχω αναγνωρίσει. Στο ΕΣΡ δεν έχω πληρώσει ποτέ λεφτά, γιατί στο ΕΣΡ να μάθει πως τα πληρώνουν τα κανάλια. Δεν είναι καλά πληροφορημένος. Ο Light τότε που είχε γίνει όλη αυτή η ιστορία με κάποιον που δείρανε, είχαμε πει πως ήταν μια λάθος συμπεριφορά. Δηλαδή και τα λάθη να μην τα λέμε βρε Light;

Δεν είπα ότι εσύ έβαλες ανθρώπους. Είπα ότι πραγματικά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν “μην μπλέκεις”. Το αν τους έβαλες εσύ ή άλλος εγώ δε μπορώ να το ξέρω. Την αλήθεια είπα. Και άσε το κατοστάρικο, γιατί δε θα δώσω. Αν θες να κάνουμε μια ωραία κουβέντα και πραγματικά να αναδείξω καλά στοιχεία του εαυτού σου που προφανώς έχεις, με χαρά να έρθεις».