Η απάντησή του Χρήστου Μάστορα για το πολυσυζητημένο φιλί με την Δέσποινα Βανδή: «Νιώθω πολύ…»

Η απάντησή του Χρήστου Μάστορα για το πολυσυζητημένο φιλί με την Δέσποινα Βανδή: «Νιώθω πολύ...»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το φιλί του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζονται.

Συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο frontman των “Μελισσών” και η τραγουδίστρια να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα κάτι που έγινε viral στα social media.

Ενώ το σκηνικό αυτό όπως ήταν επόμενο πολυσυζητήθηκε ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν έντονα.

Ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μιλήσει για το βίντεο αυτό και να εκφράσει την ενόχλησή του καθώς όπως τόνισε πρόκειται για κομμάτι της δουλειάς τους.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό «θέμα» με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να «ντύσουμε» τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.