Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε – Είπαν και στο δικαστήριο ότι υπήρχε δόλος»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε – Είπαν και στο δικαστήριο ότι υπήρχε δόλος»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και Κώστα Τσουρό, παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που τα Μέσα δε του φέρθηκαν όπως θα έπρεπε.

«Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κάνει λάθη στη ζωή του; Αν πω ότι δεν έχω κάνει λάθη, θα είμαι τρελός. Εννοείται πως έχω κάνει λάθη, όπως όλοι, αλλά προσπαθούμε όλοι να τα διορθώσουμε» παραδέχτηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,

«Διάβαζα υποτίθεται για να μπω στην Αρχιτεκτονική αλλά δε διάβαζα, κορόιδευα τη μάνα μου και προφανώς δεν πέρασα. Έπρεπε λοιπόν να πάρω αναβολή από τον στρατό για να δω τι θα κάνω και αυτό που έκανα, ήταν να πάω σε μια δραματική σχολή που μου πρότειναν κάποιοι φίλοι…

Η μητέρα μου όταν της το ανακοίνωσα, έπαθε το συνηθισμένο καρδιακό επεισόδιο που παθαίνουν όλοι οι γονείς όταν τους ανακοινώνουν τα παιδιά τους ότι θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο. Ήταν όμως πάντα δίπλα μου. Με τον πατέρα μου δεν ήμασταν μαζί. Δε μου έλειψε όμως. Δε θέλω να συζητήσω για τα προσωπικά γιατί έχω βαρεθεί» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Λες κάποια πράγματα και αυτό που μπαίνει μετά από κάτω είναι μόνο τα προσωπικά. Μπορεί να κάνεις ολόκληρη συνέντευξη και να κρατήσουν μόνο μια ατάκα για τα προσωπικά» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και συμπλήρωσε: «Έχουν υπάρξει φάσεις που τα Μέσα δε μου φέρθηκαν καλά. Πέρα από τη γνωστή διαμάχη που είχα στο παρελθόν με μια εφημερίδα που κατέληξε στα δικαστήρια, πολλές φορές που έχω δει τίτλους σε συνεντεύξεις που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είπα. Εγώ χάρηκα με τη σειρά στο Netflix αλλά το πώς χρησιμοποιήθηκε από τον Τύπο ήταν χυδαίο. Και το δικαστήριο το είπε επίσης ότι υπήρχε δόλος. Δεν μετάνιωσα ούτε για το σίριαλ ούτε για την αγωγή».

«Το πρόσωπό μου, είναι το δώρο που μου έκανε ο Θεός για να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου. Είναι και ένα βάρος όμως γιατί γράφει πολύ και το αναγνωρίζουν αμέσως. Έχει συμβεί να με αναγνωρίσουν και μεταμφιεσμένο σε καρναβάλι» ανέφερε με χιούμορ για το πρόσωπό του.

Τέλος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Έχω τσακωθεί σε συνεργασία αλλά δεν έχω παρατήσει ποτέ δουλειά. Έχω πει ότι δε θα ξαναδουλέψω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά δε μπορούσα να αφήσω τη δουλειά στη μέση… Άσε τι συμβουλεύω τις κόρες μου γιατί θα μπει αυτό από κάτω και δε θέλω. Έχω καεί από τέτοιους τίτλους».