Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Η Τζούλια Νόβα το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή σχόλια που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την καταγωγή και την προσωπικότητά της.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε η Τζούλια Νόβα στο post της, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία έχει υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως έκανε πολλούς διαδικτυακούς ακολούθους της Τζούλια να αντιδράσουν, με εκείνη να δίνει τη δική της απάντηση μέσω των instastories.

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» έγραψε σε νέα της ανάρτηση.