Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στα αρνητικά σχόλια και η αποκάλυψη για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στα αρνητικά σχόλια και η αποκάλυψη για την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη Νόρα Καούρη, μίλησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Είμαστε σε διαφορετική ώρα και περνάμε πολύ όμορφα. Φέτος κάναμε πολλές αλλαγές στην εκπομπή και χαίρομαι για τους νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ σε σχέση με την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, η παρουσιάστρια τόνισε πως η απόφαση δεν ήταν δική της, αλλά του καναλιού.

«Η αλλαγή της ώρας δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν μια απόφαση του καναλιού. Φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα και αυτό μου αρκεί. Δεν μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Δεν μετακόμισα στο βραδινό ή στο απογευματινό. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα. Χαίρομαι που ήταν αυτό που έπρεπε για το κανάλι. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δεν γνωρίζω κάτι για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή μας. Όταν έρθει η στιγμή να το συζητήσω με το κανάλι, θα ενημερωθώ. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν έγινε κάτι υπό πίεση. Δεν μου το επέβαλλε το κανάλι, το δέχτηκα γιατί εξυπηρετούσε στον προγραμματισμό» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Φαίη Σκορδά είπε: «Όταν ένα συμβόλαιο λήγει υπάρχουν πληροφορίες για τους παρουσιαστές. Στην περίπτωσή μου υπήρξαν φορές που είχαμε κλείσει για την επόμενη σεζόν από τον Δεκέμβριο και άλλες που τελείωνε η σεζόν και δεν είχα κλειδώσει το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει νωρίς και αργά για να υπογράψει κάποιος. Εξαρτάται από τις συνθήκες και πόσο ένας σταθμός θέλει να διεκδικήσει κάποιον παρουσιαστή».

Σε σχέση με το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα, ότι ο ΣΚΑΪ δεν την χρησιμοποιεί σωστά, η παρουσιάστρια είπε: «Τον αγαπώ πολύ τον Δημήτρη. Ο ΣΚΑΪ είναι περισσότερο ενημερωτικός σταθμός καλώς ή κακώς. Κάνει όμως, επιτυχία και στην ψυχαγωγία με αρκετά προγράμματά του. Αυτά τα δύο χρόνια που εργάζομαι στον ΣΚΑΪ τιμώ τη συνεργασία μου. Για να πάρει κάποιες αποφάσεις ο ΣΚΑΪ, το κάνει διότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που είναι σημαντικές».

Η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν απαντά στις αρνητικές κριτικές.

«Είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά. Κάποιες φορές ακούμε θετικά και άλλες αρνητικά σχόλια. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και για ποιο λόγο είμαι σε αυτήν την δουλειά. Κάθε μέρα έρχομαι με αγάπη στην εκπομπή μου. Απαντώ πάντα με ένα χαμόγελο. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω εξηγήσεις για ένα αρνητικό σχόλιο που έχει δεχθεί» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

https://youtu.be/7PtRU15VzbU