Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Φαίη Σκορδά, με αφορμή βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής «Fay’s time» του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην ίδια και τους συνεργάτες της, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τον Νίκο Μουτσινά.
«Έχω δυνατούς δεσμούς με ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, αυτό ισχύει και για τα άτομα που συνεργάζομαι φέτος, με κάποιους άλλωστε συνεργάζομαι χρόνια. Περνάμε ωραία, υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα, γελάμε…» είπε η Φαίη Σκορδά.
Ενώ στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την επίσκεψη του Νίκου Μουτσινά στα στούντιο του ΣΚΑΪ που από πολλούς θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για μια επίσκεψη επαγγελματικού τύπου.
«Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε να πιει καφέ. Τα γραφεία των στελεχών του ΣΚΑΪ δεν είναι στο Γαλάτσι, είναι στο Φάληρο. Οπότε, σίγουρα για καφέ ήρθε» είπε η Φαίη Σκορδά.













